Regala una cançó

Casaments, aniversaris, esdeveniments especials... Si hi poses música, l'emoció es multiplica.

Explica'ns què vols transmetre. Parla’ns de la persona que es casa, que fa anys, que estimes. Anirem construint la cançó i te n'anirem ensenyant mostres fins que t'encaixi.

Composició (lletra, melodia i acords) · 99€ + iva

Creem la cançó que desitges, sense enregistrament. Simplement, t’entreguem la lletra, la melodia i els acords, perquè la puguis cantar i tocar en directe i crear el moment únic que tens al cap.

Composició i enregistrament senzill · 190€ + iva

Menys és més. Componem la cançó i en fem un enregistrament senzill en “acústic” (piano/guitarra + veu). Tindràs una petita peça que segur que enamorarà.

Composició i enregistrament complet · 250€ + iva

Incorporem a la gravació els instruments ideals per la teva cançó, segons l’estil que tinguis al cap: cordes, vents, percussió, veus... Una cançó amb cara i ulls.

PLUS arranjaments +39€

A més de la composició i/o gravació, t’agradaria tenir les partitures de la cançó per poder-la tocar? Digue’ns per a quin instrument vols l’arranjament i ho tindràs.  

PLUS paquet regal CD +29€

La cançó per si sola és un regal preciós però si, a més, la regales en una caixeta bonica amb un pen drive i la lletra a dins, quedaràs la mar de bé.

PLUS actuació en directe

T'oferim una actuació d’una horeta de música, de l’estil que tu vulguis, a més de la interpretació de la cançó en directe. Més informació aquí.

Fem cada cançó expressament i personalment per a tu, i en cap cas no serà aprofitada per a una altra persona o projecte.

La cançó la fem nosaltres, però ets tu qui coneixes i estimes la persona que la rebrà! Per això, treballem colze a colze amb tu perquè tots els detalls de la cançó quedin tal com t'agradaria.

Escriu-nos! Estarem encantats de parlar amb tu i explicar-te més coses.