Qui som?

Regala-li música som la Marina i el Lluís, de Granollers. Som fàcils de trobar perquè sempre estem fent soroll. Els nostres veïns ens adoren. 

Va ser a partir d’aquest “soroll” que vam decidir fer alguna cosa que no es quedés entre les parets de casa nostra. Alguna cosa que sortís a fora perquè tothom en pogués gaudir. Que es pogués compartir i regalar, perquè… què és la música, sinó un regal?

Així, i amb molt d’amor, va néixer el que us oferim.

 • Regala una cançó
  Sona el telèfon.
  –Hola, Marina. El meu fill es casa, m’agradaria regalar una cançó als nuvis.
  –Lluís, tenim feina.
  La Marina es posa a compondre a partir del que li han explicat. Quan té la lletra i la música, crea els arranjaments. El Lluís ja és a l’estudi, amb tot a punt per començar a gravar. Fem proves, les enviem. El Lluís juga amb les pistes, la Marina poleix la lletra i, després de treballar molt, ja tenim la cançó a punt.
 • Música en directe
  Torna a sonar el telèfon. Buf, no para.
  –Hola, Marina! M’encantaria que vinguéssiu a tocar a la festa dels meus pares.
  Lluís, tenim més feina.
  El Lluís agafa la guitarra i es posa a assajar. La Marina engega el teclat, busca els sons més adients per a cada cançó i comença a aclarir la gola. Tots dos decideixen el repertori més adient per a cada esdeveniment. Aquest cop, és un sopar. Tocaran estàndards de jazz per crear un ambient suau i còmode.

 

Marina Miralles · Lluís Sánchez

Lletra i música / Producció